Raluca Ciulei - Love for Life

600 + km pentru educatie

105 RON Donatii stranse
0.65625% Complete
16,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Raluca Ciulei si sunt fondatorul si presedintele Asociatiei Love for Life . In perioada 30 iulie - 19 august voi parcurge peste 600 de kilometri pe jos pentru educatie, pentru o Romanie pusa pe fapte. Pe traseul meu voi desfasura activitati educative cu copiii in comunitatile unde se doreste. 

Fondurile stranse vor acoperi costurile Taberei Love for Life #5 pentru
75 de copii si 15 voluntari si dascali. Tabara va avea loc in perioada 2-7 septembrie 2018 in Maramures si este parte din proiectul Educatia pentru viata al Asociatiei Love for Life.

Prin acest mars transmitem profesorilor, parintilor, copiilor ca suntem acolo pentru ei, transmitem ca ne implicam activ si nu ne oprim pana cand nu suntem multumiti cu educatia pe care o primeste fiecare copil, de gradul de bunastare al fiecarei comunitati, pana cand nu simtim ca oamenii au invatat sa fie proactivi si sa se ajute singuri.

Mergem acesti kilometri pentru a invita pe toata lumea la fapte. Faptele ne vor salva, nimeni si nimic altceva! 

Mergi și tu alături de noi, transmite vestea marșului cunoscuților tăi, anunță copiii din comunitatea ta să ne însoțească de-a lungul localității lor, cât și să participe la activități. Noi toți îți mulțumim și abia așteptăm să te cunoaștem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Love for Life

“Fiecare copil contează! Ajută-i activ până când își dau seama cine sunt, de valorile și bogățiile care zac în interiorul lor, de posibilitățile infinite care îi înconjoară. Arată-le că împreună este calea înțeleaptă și sănătoasă de a trece prin viață! Așa poți îmbunătăți o viață de om, o comunitate, o lume întreagă!” Raluca Ciulei, Fondator și Președinte ​LOVE FOR LIFE 

Educatie pentru viata ~ 2018 - 2019

Mai mult de 50% din copiii din Romania si mai mult de 60% din copiii din Romania rurala sunt lasati pe dinafara ​de societate si de sistem (ex. traiesc in saracie; nu au acces la servicii esentiale pentru viitorul lor - educatie de calitate, sanatate, locuinte si servicii sociale; sistemul de invatamant ii defavorizeaza pe defavorizati ceea ce duce la abandonul scolar al multora dintre ei; lipsa posibilitatii de a participa si de a-si exercita drepturile, etc.)

2 Donatii

04 sep 2018

Anonymous

30 RON
Pentru un start cu dreptul! :)
26 iul 2018